Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nadzieja w prawdzie...

Prawda żyje z nadzieją, strachu się nie boi...
Nie daje się nabierać na przeróżne kłamstwa...
Oprze się fałszu fali... choć ją kłamstwo boli
Wytrzyma te napory obłudy i chamstwa

Jesteśmy ludźmi żywymi co prawdę kochają
Nie da się nas oszukać propagandą drogą
Media zabiją ludzi... prawdy tu nie mają
Odbiór jest tu jedyny z "pandemiczną trwogą"

Zaszczepią się ludy wszelkie w globalnym programie
Świat pełen jest infekcji... jezuickie bandy
Wysłano
Wszędzie rak się panoszy... telewizja kłamie
A świat niesie obłudę poprzez wszystkie landy

Wystarczy nas świadomych aby stawić opór
Globalną świadomością i otwartym sercem
Dla kłamstwa jest w finale przeznaczony topór
Prawda zakwitnie pięknem... w miłości kobiercem

Skąd moja wena płynie i po co to piszę?
Bo me serce nie znosi zgiełku tego świata
Kiedy usłyszysz prawdę w duszy swojej ciszę
Kłamstwo jest gdzieś na boku, pełni rolę kata...

14.10.2021 roku
Godz. 20:45.

Od S. M.

50 832 wyświetlenia
1087 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!