Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda.
Rani jak nożem.

Myślisz że żyjesz naprawde?
Nawet nie wiesz w jak dużym jestem błędzie.

Oczekujesz sprawiedliwości?
Nigdy sie jej nie doczekasz.

Bo to wszystko jest tylko pięknym kłamstwem.

5590 wyświetleń
65 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!