Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawa Romana

Prawa Romana

Oto tragedia się stała-- Roman nie może poślubić Romana
A gdy budżet się wali --oni walczą z kibolami
O prawa Romana— bo ważna to sprawa
A gdy forsy już nie ma-- bronią lesbijkę i geja
Choć obok klinika -- pacjentom drzwi zamyka
W telewizji powiedzą-- że Polacy nie wiedzą
Bo kołtuńska ciemnota -- i obrócą znów kota
Kto to wszystko napędza –- lesbijki czy nędza ?
Emancypantka z humorem -- czy rolnik z traktorem ?
Czy wariat czy Szczuka-- głupi biegnie pod górkę żeby
złapać wiewiórkę.
Idioci , agenci, czy Żydów gejostwo tak kręci ?
Oto tragedia się stała
Roman nie może
Poślubić Romana

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • RozaR

    30 December 2014, 19:31

    Miło mi - dziękuję i pozdrawiam

  • dana1596

    30 December 2014, 13:33

    racja, każdy temat dobry, by zasłonić prawdziwe problemy...to stały wybieg naszego rządu:)
    Szczęśliwego Nowego Roku życzę i duuużo weny twórczej.