Menu
Gildia Pióra na Patronite

katakumby

prastary odór
rozkładających się dni
śmierć
trzymająca pieczę
nad ciałami bez duszy
ziemska zgnilizna
nieistotna
dla planu wieczności

posępny labirynt
korytarze
pełne minionych chwil
łez wzruszeń
krwi nienawiści
zaklętego krzyku rozpaczy
i cichych szeptów szczęścia
ulotnych
zapomnianych
pochowanych

w katakumbach czasu

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    11 April 2011, 20:45

    Pisz dalej tak inspirująco... a będzie:))

  • 11 April 2011, 20:42

    a ...dziękuję :]]]]

    niech Ci się dalej i więcej ...no ...nasuwa :]]]]

  • giulietka

    11 April 2011, 20:40

    dni upadają jak kamienie
    na lat poległych stos
    jutro będziemy już wspomnieniem
    a chwilę później podzielimy
    chwil minionych los

    Tak mi się nasunęło;))
    Pozdrawiam serdecznie:)