Menu
Gildia Pióra na Patronite

Między ciszą

Pragniesz wysłuchania,
dookoła tylko hałas.
Pragniesz odpowiedzi,
wśród jazgotu się nasiedzisz,
ona tutaj nie zawita.
Wnet nastała cisza.
Proszę, powiedz,
jedna sprawa mi umyka.
Gdzie w tym świecie
jakakolwiek jest logika?

561 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!