Menu
Gildia Pióra na Patronite

w każdym z nas

pragnienie miłości drzemie
kiedy już przeżywasz ten stan
starasz się by zło nie dostało

wszystkie chwile tulisz
tylko bliskość pozwala
nazwać ją najpiękniejszą
spełnioną
wypowiedzieć jak mocno
dlaczego żyjemy ze sobą

bo dla siebie
i jeszcze owoc
przybędzie

dopełnić szczęście

Krystyna Sz. 04.10.2014r.

75 667 wyświetleń
819 tekstów
92 obserwujących
  • krysta

    9 October 2014, 00:56

    dobrej nocy ;)

  • Meron

    9 October 2014, 00:54

    bardzo proszę ;)
    warte słowa należy cenić - dobranoc ;)

  • krysta

    9 October 2014, 00:51

    dziękuję za miłe słowo :)

  • Meron

    9 October 2014, 00:48

    ładnie.