Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

pragnienia
wołają
z otchłani
ciemnych marzeń
sowimi oczyma
przeszywają
smutną duszę
ich krzyk
ogłusza
a ja
pragnę ciszy
samotności
cóż po nich
nie dla nas
ta noc
jeszcze nie
J.W.

27 415 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • nicola-57

    8 September 2015, 15:05

    db, za.

  • aloya

    8 September 2015, 10:52

    Dziękuję

  • ewelli

    8 September 2015, 09:01

    Ładnie napisany .