Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wstyd...

Pragnę wejść
naga do oceanu
pełnego miłości
lecz ogarnia mnie

Dziwny wstyd
z nadmiaru blizn
których nie potrafię
ukryć na dnie serca

Nie czuję nic
poza słonym smakiem
Twoich ust
dzięki którym odpływam...

28.01.2019

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    17 February 2019, 16:21

    Dziękuje Wam ;)

  • Twelveoclock

    12 February 2019, 06:02

    Wypłynęliśmy na głębszą wodę...
    Wysokie grzbiety fal nas trochę przeraziły...
    Ale to nic, nie martw się już kochanie...
    Póki ty trzymasz kompas
    a ja steruje okrętem
    żadna z nich nas nie dosięgnie...

  • 29 January 2019, 07:43

    Bardzo szczery oraz piękny tekst