Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnęłaś
kochałaś
bez cienia wątpliwości
rzuciłaś swój
odchodząc

https://www.youtube.com/watch?v=rE0HY6cGJ9E

43 291 wyświetleń
421 tekstów
6 obserwujących
  • 17 October 2020, 13:12

    Po cieniu jak po śladach, można wrócić :)

  • Naja

    16 October 2020, 13:55

    odeszłaś
    rzuciłaś
    pozostawiłaś

    dobrze, że byłaś

    od sprajtka, Fergus, Sexoh't
  • sprajtka

    16 October 2020, 12:49

    Mam Cię pod oczami
    Rzuciłeś się cieniem
    Pociągu po ciemnych
    Już torach łez

    od Naja