Menu
Gildia Pióra na Patronite

Psikus...

Pragnę zobaczyć
Twoją słodką buzię
choćby raz na wizycie
gdzie robisz psikusa

Zakrywając się rączkami
aby przyszli rodzice
mieli niespodziankę
jak przyjdziesz na świat

Codziennie myślę
jaka piękna jesteś
i wyjątkowo wstydliwa
nasza gwiazdko...

27.07.2021

52 743 wyświetlenia
691 tekstów
82 obserwujących
  • kuloodporna

    27 July 2021, 20:59

    ......jak przesłodko możemy cieszyć się razem z wami tymi chwilami......😊🌼🌼🌼