Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość ..

Pragnę zobaczyć
Twój psoty uśmiech
na Dzień Dobry
który nadaje sens

Uwielbiam chwilę
spędzone na zabawie
kiedy rzucasz spojrzenie
pełne ciekawości i sprytu

Kocham wieczór
gdy ufnie zasypiasz
między rodzicami
robiąc przy tym figle ...

19.02.2023

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • kukaczka

    11 October 2023, 08:50

    I dobranoc..