Menu
Gildia Pióra na Patronite

Samotnia...

Pragnę znaleźć się
choćby na moment
w samotni nad morzem
gdzie podmuch wiatru

Poplątał by ułożone włosy
a odpływ zabrał za sobą
niejedną troskę czy myśl
położoną na dłoniach

Jednocześnie woda
chlapała gołe stopy
dając tym samym
poczucie wolności...

27.01.2023

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących