Menu
Gildia Pióra na Patronite

Morfeusz...

Pragnę utonąć
w ramionach Morfeusza
gdzie zostawię na poduszce
łzy pełne goryczy

Uchylę delikatnie okno
by jesienny podmuch
ochłodził rumiane
od emocji policzki

Rzucę mieniony dzień
w krainę nadziei
która pod powieką
kreśli niejedno marzenie ...

03 10.2020

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących