Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę

Pragnę każdą chwile spędzić z Tobą
w twych ramionach kłaść sie spać
razem z tobą rano wstać.
Kiedy jesteś przy mnie, niczego mi nie trzeba
przy Tobie myślami sięgam nieba.
Jesteś powietrzem którym oddycham,
słońcem które tak rozgrzewa.
Pragnę namiętnych Twych ust,
delikatnych pieszczot rąk,
a ciepło Twego ciała
chcę czuć w każdą noc.

1815 wyświetleń
14 tekstów
0 obserwujących
  • LittleLotta

    13 November 2010, 09:56

    Bardzo fajne. Mi się podobało, choć w wierszach nie gustuje... ;)