Menu
Gildia Pióra na Patronite

Soma

Pragnę dostać sztuczne szczęście
Zwykła chwila
Soma

Daj mi chociaż ten dzień dłużej
Zwykła chwila
W dłoniach

Jakie śmieszne tak zaniemóc
Żeby soma
Jako jedyna prawdziwa rzecz
Odbijała się
W pustych oczodołach.

3355 wyświetleń
35 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!