Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pragnienie

elżbietka

elżbietka

Pragnę Ciebie,Twojego dotyku,Twoich szeptów bez liku...
Pragnę nocą i dniem wciąż tulić Cię.
Pragnę Twoich ust słodkich jak miód,aby z Twoją pomocą ziścił się najbardziej niewiarygodny cud.
Pragnę aby to, co niemożliwe dzięki Tobie było osiągalne...aby to,co zwyczajne w Twojej obecności było niebanalne.
Pragnę abyś spełniał moje najwspanialsze sny,w których główną rolę odgrywasz właśnie TY !

6280 wyświetleń
28 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!