Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po cichu

Pragnę Ciebie po cichu
wtedy najwięcej mogę wykrzyczeć
dławią mnie uczucia
krzyk niemy we mnie

ulatuje

po cichu

chowam się w sobie...

11 896 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!