Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ulga...

Pragnę ciasno
zamknąć twarz
w obu dłoniach
aby łzy bezradności

Nie miały szans
przedostać się
między palcami
gdzie delikatnie

Upadnę na kolana
gdzie Twój słodki
zapach i czuły dotyk
niesie najlepszą ulgę...

❤️

03.05.2022

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!