Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obiektyw...

Pragnę chwycić
za obiektyw
i ująć na tysiąc
sposób naszą miłość

Na przykład o poranku
gdy nogi czy dłonie
są ze sobą splątane
tworząc słodką niewolę

Bądź kiedy tańczysz
tuż przed moim nosem
by zobaczyć uśmiech
za którym tęsknisz za dnia...

6.08.2019

52 650 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 6 March 2019, 21:21

    :))