Menu
Gildia Pióra na Patronite

* JAK TY *

Pragnę być taki jak Ty ...
wolny od grzechu i czysty,
nigdy nikczemny i zły,
zawsze szlachetny i bystry.

Pragnę mieć to co Ty ...
radość i w sercu nadzieję
i nigdy w mych oczach ni łzy
rozpaczy i smutku tez nie mieć.

I chciałbym też kochać jak Ty ...
tak pewnie i bez wątpliwości
i zdrowym być też tak jak Ty
i trzeźwym do końca wieczności.

I wiedzieć też chcę, że to Ty,
za czas jakiś gdy Cię zobaczę
w mym lustrze a będzie to gdy
ja sobie już w końcu wybaczę.

https://youtube.com/watch?v=nko12CByq7Y

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!