Menu
Gildia Pióra na Patronite

nieidealna

Pragnę być lepsza,
Nie marnując twojego czasu,
Chcę
być bardziej wyrozumiała,
piękniejsza,
słodka i zabawna,
mniej głupiutka i niepoważna,
chcę być kimś kogo będziesz kochał,
pragnę być
taka w sam raz,
w sam raz dla ciebie.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
  • karolinabeby

    15 March 2010, 19:48

    Bardzo mi się podoba, pasuje to również do mnie.
    Pozdrawiam autorkę. ;)