Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dziwne Czasy

Pracuję sobie w Polsce,
w niemieckim magazynie,
w którym wciąż się czuję
jak na Ukrainie ...

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    3 April 2018, 20:00

    He he