Menu
Gildia Pióra na Patronite

p.p.m.

p.p.m. jeszcze nie na dnie
ale w ścianach ze słonych łez
co każde wspomnienie
jak otwartą ranę
wypalają żalem
gdzie czas przestaje mieć znaczenie
gdy noc niespokojnym snem
wodospadem łez
łączy się z dniem
a dni przestają być nazywane
przemijają tygodniami
jednak dobrze zapamiętane...
i co ma powiedzieć szaleniec
skoro "normalny człowiek"
mówi: nie dam się zwariować
...

17 968 wyświetleń
203 teksty
83 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!