Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwól, że uklęknę obok i pomogę ci
pozbierać wszystkie kawałki
potłuczonego szczęścia…

Wrzucimy je w rzeki toń
niech płyną…
wraz z bólem ran i zdrad…

Niech połączy nas znowu nić przyjaźni…
którą odrzuciłaś kiedyś…
dla miłości…która cię zawiodła…

189 977 wyświetleń
1575 tekstów
600 obserwujących
  • Irracja

    14 February 2011, 12:24

    ... hmmm.... to już drugi o zbliżonej tematyce... jeszcze jeden i będzie tryptyk...

    ;-)

  • Nika789

    14 February 2011, 09:14

    za poprzednikami : ) piękny wiersz ! ostatnia zwrotka przemawia najbardziej.
    Pozdrawiam serdecznie !

  • Seneka 18

    13 February 2011, 19:00

    Dziękuję Wam z serca za opinie...

  • R.A.K.

    13 February 2011, 15:27

    Pięknie Gerardzie !
    Pozdrawiam:)