Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pozwólmy zakwitnąć naszym marzeniom,
Niech przyzwyczajenia na szczęście się zmienią,
Nie tylko w przysłowiu strach ma wielkie oczy,
Otwórz umysł na wiedzę a życie Cię zaskoczy.

22 929 wyświetleń
294 teksty
18 obserwujących
  • Coniglietta

    25 April 2015, 20:19

    dziękuję :)

  • mill

    23 April 2015, 19:13

    ...ładnie...