Menu
Gildia Pióra na Patronite

Posejdonna

Pozwoliłaś mi wpłynąć
na swój ocean łez
na którym masz władzę
jak Posejdon

Wysokie fale zalewają
piękny jacht
nadziei i dobra
Nie rzucaj już proszę
piorunami

Pozwól postawić żagle
niech fale się uspokoją
daleka przed nim podróż
tyle portów do zwiedzania
tyle czasu do przepłynięcia

A jeśli nawet stracisz już żagle
wezmę cię na hol
popłyniemy do doku
naprawimy łajbę

103 384 wyświetlenia
1203 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!