Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miód

Pozwolę Ci mnie zgubić
Pośród stróżek deszczu
W nurcie ciemnych ścieżek

Żadna chwila na stos,
Na pastwę nie legła
Odkąd Ciebie znam

Prowadź mnie do świateł
Szkarłatnych nieba ran
Gdy potknę się nie spadnę

Ty będziesz czekał tam.

3945 wyświetleń
57 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!