Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

pozwól mi
w całości cię
pochłonąć
staniesz się mną
a ja
nie zaznam już
nigdy
tęsknoty

pozwól mi
całować cię w szyję
choć tak naprawdę
chciałbym
byś się opierała
choć piszę
jakbyś to robiła
a tożto
przecież nie przystoi

pozwól mi
zachwycić się tym
że już mi pozwalasz
a potem
chodź
podaruj mi
tuż
przed końcem świata
ostatni
pocałunek w paryżu

6950 wyświetleń
58 tekstów
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!