Menu
Gildia Pióra na Patronite

szeptem.

Pozwól mi być
Poranna filiżanką kawy
Która budzi Cie ze snu
A Ty zostawiasz jej w zamian
Smak Twoich ust
Na krańcach porcelanowego życia

Pozwól mi
Pleść warkocze z Twoich włosów
I wędrować dłonią
Po policzkach rumianych
Od wszystkich skradzionych wspomnień

Pozwól mi
Być oddechem
Który wypełni Twoje ciało

Złap mnie za rękę
Nie patrz na mnie, tylko przed siebie
Krępuj ludzi sznurem z uśmiechu
Kiedy miniesz ich na ulicy
Układając usta
W najpiękniejszy sposób

Bo przecież nawet najdalsza podróż
Zaczyna się od pierwszego kroku.

20.12.2013

http://www.youtube.com/watch?v=yQOBUrRaPU0

16 294 wyświetlenia
237 tekstów
71 obserwujących
  • zugimihau

    21 December 2013, 23:32

    dzięki wszystkim jeszcze raz za miłe słowa:)

  • Naja

    21 December 2013, 11:06

    Pięknie wyszeptane ;-)

  • zugimihau

    20 December 2013, 16:57

    ale Wy słodzicie;D

  • Pechowa_

    20 December 2013, 16:52

    Bo przecież nawet najdalsza podróż
    Zaczyna się od pierwszego kroku.

    Cudowne zakończenie ! ;)

  • zugimihau

    20 December 2013, 16:43

    no nie wierze..:) ! dziękuje!