Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozwól marzeniom się wznosić
delikatnym wiatrem w chmury
jak balonik w pewnych dłoniach
wypełnione są nadzieją
nie niespełnione nie odlecą w siną dal

bać się możesz zawieruchy
nie dotrwania postanowień
gdy je wicher zechce strącić
na ich miejsce przyjdą nowe

17 078 wyświetleń
190 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!