Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ostateczne Zwycięstwo

Moon G

Moon G

Pozwalam zastygnąć zmęczonym mym kościom
i staję się dzisiaj totalną ciemnością ... Czarny Smok skrzydłami swymi ogromnymi otacza los mój niczym Ziemię firmament i ogniem gniewu sprawiedliwego spali wkrótce wrogów naszych nikczemnych, którzy sami nam wojnę wypowiedzieli ...
Zadarliście z siłami, o których pojęcia nie macie ...
z Królową Sowich Gór moją najpiękniejszą i czeka was kara tak straszna o jakiej w żadnej księdze nie przeczytacie.
On i Ona są ze mną a wokół mnie straszliwa, lecz nie dla mnie, ciemność
a w niej wiara i wierność splatają się razem w nierozłązną jedność ...
niepojęta przez wasze podludzkie rozumy wielkość,
której jedno z imion to Ostateczne Zwycięstwo.
https://youtube.com/watch?v=JjgXwSE4-hY

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!