Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zgoda

pozwalam ci mówić
mów językiem serca

pozwalam ci słuchać
w ciszy słychać więcej

pozwalam ci milczeć
bo to wielka sztuka

i tęsknić pozwalam
trzeba umieć czekać

31 409 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 7 December 2017, 18:27

    Słusznie,zatem ZAPŁACONO ( dosyć słono dodam)
    Pozdrawiam :)

  • 6 December 2017, 21:49

    Jakaś pieczęć by się jeszcze przydała, choćby "ZAPŁACONO". ;)
    Ładne. :))