Menu
Gildia Pióra na Patronite

,,Po prostu jestem''

Pozwalam Ci mówić
Bo mi zawsze przerywano

Słucham Cię
Bo mnie nigdy nie słuchano

Rozumiem Cię
Bo nigdy nie byłam rozumiana

Wspieram Cię
Bo nigdy nie byłam wspierana

Jestem obok
Bo wiem, jak to jest nie mieć nikogo,
kto po prostu będzie

Uśmiecham się do Ciebie
Bo wiem, jaką siłę daje uśmiech
w tym świata obłędzie

Płaczę z Tobą
Bo wiem jak to jest płakać samemu

Patrzę Ci głęboko w oczy
Bo wiem jak bliskie to sercu Twemu

Akceptuję Cię takim
Jakimś jest

Kocham Cię
Bo nikt nigdy nie pokochał mnie

593 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!