Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy jest już inaczej

pozostawione bez komentarza twojej szminki ślady na szklance
nic już nie mówią...
a ja ?
już nie ten sam
bo bez ciebie pościel nie pachnie wanilią jak zawsze
nie ma złożonych koszul i butelki wina...
bez ciebie inny jest świat
wstaje rano.. niby tak samo a jednak
z krwawiącą w sercu raną

7031 wyświetleń
113 tekstów
103 obserwujących
  • Sheldonia

    6 October 2011, 19:56

    Wzruszające.

  • motylek96

    22 August 2011, 22:02

    popieram, treść dobra nad formą popracxowac zdało by się:)

    pozdrawiam