Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

pozostały zdjęcia
ślad nieposkromiony
jakby brakło życia
pokoje wciąż puste

drzwi nieotwarte
zaginął klucz
serce wciąż bije
od nieumierania

znalazł się but
od stopy odciśnięty
zawiało od wspomnień
zrobił się przeciąg

147 702 wyświetlenia
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    12 July 2017, 11:12

    Dziękuję. :)

  • giulietka

    12 July 2017, 07:28

    Wysoko latasz, Andzia, miło popatrzeć;)