Menu
Gildia Pióra na Patronite

na dziś

pozostała myśl zamknięta
w ogniku modlitwy
zaciśnięte oczy szeptem tańczą
po przeszłości
i tylko łza czasami w sercu
kołysze emocje
jest zal i jest nadzieja na końcu
tej drogi

gdzie i tak wszyscy się spotkam

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!