Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyszłość

Pozostaje tylko
Zrzucić płaszcz wspomnień
Ubrać wygodne buty
I iść przed siebie
Dalej...
Droga wyścieloną
Czarną kolczastą różą

23 963 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!