Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kolej Rzeczy.

Pożółkła mi kartka życia
Piszę jak kura pazurem
Na marginesie para czerwonych uwag
Na dole dwójka na szynach zaraz się wykolei

Zawsze wolałem doświadczać
Niż się uczyć
A to przecież najlepsza lekcja

Raz nawet użyłem równania Pitagolasa
To tyle ze szkoły...

No wiem, przesadzam jak zwykle
Tak trudno wszystko zmieścić na tej małej, pożółkłej kartce

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • onejka

    25 March 2021, 08:05

    Gdyby to był Pitagoras, byłoby ciężko zrozumieć, ale, że Pitagolas, kupy się trzyma 😉