Menu
Gildia Pióra na Patronite

Późne słońce - wyszeptałam do okna
troszkę niedbale otarłam się o ścianę
w porę złapałam kubek herbaty
co chciał zwinnie uciec mi sprzed dłoni

Taka kolej rzeczy pomyślałam smutno
i stęskniona Twego głosu
jakby chwilowo zadrżała

bo mimo że niewidomą byłam ja
moja miłość widziała
każdy fragment Twojego ciała

5990 wyświetleń
63 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!