Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

koszula

poznawać ciebie nadal
poprzez sen
jak cud mający swoje stałe miejsce
pośród palców

w zwierciadle naprzeciw którego
w symetrii trwa śmierć

poczuć puls pod dłonią
przyłożoną do drzwi

zamkniętych
na ostatni guzik

30 316 wyświetleń
360 tekstów
51 obserwujących