Menu
Gildia Pióra na Patronite

5 lat temu ...

Poznałem Cię 5 już lat temu,
gdy tym się zajęłaś portalem
i teraz ja powiem Ci czemu
się w Tobie aż tak zakochałem ...

Bo serce mi moje mówiło,
że warto Ci oddać je całe,
gdyż w życiu mym jeszcze nie było
kobiety aż tak przewspaniałej ...

* Dla Joasi *

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących