Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęsknoty włóczęgi

Poznałem Cię wielokroć
I rozszedłem się po stokroć
Dziś Cię wspominam

Ciepło którego się wyrzekłem

Żałuję zwyczajnie
Bo teraz dostrzegam
Ruch dłoni
I grymas na twarzy

Jesteś obrazem
Perłowokryształowym
Bez skazy

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!