Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jestem Julią. Mam lat tysiąc - żyję...

Poznajesz mnie po ruchu rzęs
kiedy to przylega do końcówek
i w takt wiatru wychyla się do granic
żebym mogła poczuć dosadniej

pada

nawet w duszy ktoś stuka młotkiem
uszczelniając dachówki.

* tytuł: fragm. z wiersza Haliny Poświatowskiej

146 971 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • 18 November 2011, 21:09

    ~słoneczniki :))

    ~AgaZo, to nie te święta, kurcze idą ;)

  • słoneczniki

    18 November 2011, 19:41

    Uwielbiam ten wiersz Haliny Poświatowskiej
    A dla Ciebie duży plus!