Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 8 October 2022

I-XIII

poznaję Cię w szpitalach
i kłócę się z Tobą na cmentarzach
nienawidzę w biegu

wybaczam Ci w konfesjonałach
kocham w metrze
umieram w całości

szukam Cię w zamian za to
że usilnie próbujesz się ukryć

rozmawiam bez przerwy
piszę seriami
nieustannie próbuję gasić te mosty
które za mną spalasz

11 131 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
  • M44G

    8 May 2016, 10:38

    Bardzo dobrze napisane.

    od Meron, RedRose, AShER
  • RozaR

    8 May 2016, 09:49

    Ciekawe - choć wieloznaczne