Menu
Gildia Pióra na Patronite

Poznaję Cię
Nie jako stoję obok
Wpatrzony w nas
I to co się stało

Dzisiaj lepiej rozumiem prawo
Dostrzegam szczepu gałąź
Wiem że coś strawił ogień
Nasz płomień. Chyba..

Wciąż czuję twój oddech
Słyszę szelest ust
Ciepło wypowiadanych słów
No, cóż to już się stało

15 741 wyświetleń
139 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!