Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo zdradziłeś

Pożegnać się z Tobą
nadszedł okrutny czas
Choć kiedyś tak wiele łączyło nas
Smutki, radości i żale -
znosiliśmy je wszystkie zawsze razem
Byliśmy ze sobą stale...
Chodziliśmy na spacery i wystawne bale
Byliśmy razem,
nie mijaliśmy się,
nawet w codzienności spraw nawale.
Dziś odchodzisz już na zawsze,
nie zważając na me żale i płacze
Gdybyś mnie przytulił -
może byłoby inaczej...
Martwą miłość pozostawiasz w moim sercu
i ten żal palący,
że z gorzką zdradą twarzą w twarz,
niż ze mną
wolałeś stanąć na ślubnym kobiercu...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!