Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rozstanie

Pożegnać się z Tobą
nadszedł okrutny czas
Już nigdy więcej nie będzie nas...
Pożegnać Cię muszę,
choć kiedyś naprawdę wiele nas łączyło
- była to ogromna miłość
Lecz potem radykalnie się zmieniło,
bo wszystko się rozpadło...
Miłość w proch się obróciła,
choć tak mocno w nią wierzyłam...
Wszystko przepadło - tak po prostu
w sercu mym zostały
tylko ból niosące
kolce i osty...

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!