Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzecie

pożegnać ciszą i powitać
przekroczyć granicę bezruchem
tak cierpliwie jesteś
tuż obok
wpatrzona w moje oczy
dotyk dłoni muśnięcie włosów
oddech
czy to już
nie było nie będzie nie ma
nic
co zostawię zabiorę zapomnę oddam
nigdy nie myślałem o odpływach
jako drodze ucieczki
wszystko już masz
tylko miłości nie oddam
jej głosu
nim brzmi moje serce

15 276 wyświetleń
143 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!