Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piesek

Pozazdrościłem okropnie
małemu pieskowi,
bo ktoś go przytulił
i pogłaskał czule

Pozazdrościłem okropnie
małemu zwierzątku,
jakie to żałosne
i przenikająco smutne

27 361 wyświetleń
174 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!