Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piesek

Pozazdrościłem małemu pieskowi,
że ktoś go przytulił i pogłaskał czule,
pozazdrościłem małemu zwierzątku,
jakie to to żałosne,
i przerażająco smutne.

1167 wyświetleń
6 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!